It’s a marvellous day in the big city. The sky is blue, the sun is shining, and Margot has made a delicious cake for her best friend, Oscar! Margot takes her little red wagon and off she goes with cake in tow. But by the time she reaches Oscar’s house after having helped all her friends along the way, will there be ANY cake left to share?
A story about empathy which shows that kindness and cake is always the best recipe for friendship.
***
Büyük şehirde harika bir gün. Gökyüzü mavi, güneş parlıyor ve Margot en iyi arkadaşı Oscar için lezzetli bir kek yapmış! Margot küçük kırmızı arabasını alır ve keki yanına alarak yola çıkar. Ama yol boyunca tüm arkadaşlarına yardım ettikten sonra, Oscar’ın evine vardığında paylaşacak hiç kek kaldı mı?
Empatiyi anlatan bir hikâye; naz ve kekin her zaman dostluk için en iyi tarif olduğunu gösteriyor.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için sitemizde çerez uygulaması vardır, toplanan kişisel verileriniz KVKK & GİZLİLİK VE GÜVENLİK açıklamamızda belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.